Lag din egen auksjon

Nettauksjon eller salauksjon

Med vår auksjonsløsning kan du lage dine egne nettauksjoner eller salauksjoner - eller kombinert liveauksjon med nettbudgivere og salbudgivere.

KONTAKT OSS FOR DEMO

Auksjonsplattform nettauksjon og salauksjon

Nettauksjoner
Lag dine egne auksjoner, eller la andre selgere få tilgang til å selge på auksjon.

Løpende auksjoner
Legg ut objekter for salg etterhvert som du får de inn. Objektet telles ned til oppgitt tidspunkt.

Salauksjon
Gjennomfør vanlige salauksjoner med ubegrenset antall deltagere.

Tidsstyrt auksjon
Last opp produkter. Velg starttid og sluttid og auksjoner bort objekter på løpende bånd.

Liveauksjon
Live video og budgivning for deltagere på nett fra hele verden. Nesten som å være i salen.

...og alt du trenger
Komplett løsning for håndtering av din egen auksjonsplattform.

Din egen auksjonsplattform

Lag dine egne auksjoner eller lag din egen markedsplass. Under eget domene og egen merkevare.

Auksjoner er spennende for både kjøper og selger. Med vår auksjonsløsning oppleves det som å være i salen og du kan tiltrekke kjøpere fra hele landet - eller hele verden om du vil.

Hva kan selges: Du kan selge hva du vil, men auksjoner fungerer spesielt bra for samlerobjekter, sjeldne produkter eller bruktmarkedet.

Fakturering og oppgjør: Opprett og send ut fakturaer. La kunden betale med kort eller faktura og registrer oppgjør og utsending av varer direkte i løsningen.

Kunderegister: Alle budgivere må registrere seg for å delta. Om ønskelig kan de godkjennes med bankID før de kan legge inn bud for å sikre en bindende avtale. Alle kundene får oversikt over egne bud, objekter de har kjøpt og varslinger underveis i auksjonen.

Liveauksjon: Du har mulighet til å kombinere vanlige nettauksjoner og salauksjoner med vår live-løsning. Send video av auksjonarius og la budgivere delta live på nett eller i salen. Deltagelsen, spenningen og konkurransen om det vinnende budet øker.

Hvorfor trenger du konsulenter: Vi drifter og konfigurerer løsningen i skyen, tilpasser design og integrerer den med live video og andre systemer der har internt. Ønsker du spesialtiplasninger, så har vi full kontroll på utviklingsmiljøet.

JEG VIL VITE MER