PERSONVERNERKLÆRING

Sist oppdatert 23. mars 2020

Før du kjøper, og bruker, Promotion Systems AS sine produkter og tjenester, avgir du samtykke til at vi kan behandle personopplysninger om deg, og bekrefter å ha lest, forstått, og samtykker til innholdet i denne erklæringen.

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider, og bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan vi behandler disse.

Når du besøker våre nettsider lagrer vi dessuten automatisk informasjon om nettlesertype, Internett-tjenesteleverandør, henvisninger fra siden du kommer fra, hvilke sider du leser, operativsystem, tidspunkt, andre brukeropplysninger som lagres i våre analyse- og statistikkverktøy. Disse dataene blir ikke koblet til andre opplysninger vi samler inn om deg, og er anonyme.

Cookies (informasjonskapsler)

PERSONOPPLYSNINGER OG ANSVAR

Promotion Systems AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger som gjøres i forbindelse med besøk på våre nettsider eller ved kontakt med kundeservice.

Promotion Systems AS innhenter følgende personopplysninger ved kontakt eller registrering på nyhetsbrev:

Fornavn, etternavn, firma, stilling, e-postadresse og telefonnr.

Dette innhentes for å yte kundeservice og i informasjons- og markedsføring via digitale kanaler. Av sikkerhetsmessige årsaker blir IP-adressen som benyttes også lagret. Det er frivillig å gi fra seg personopplysningene med mindre noe annet fremgår av denne erklæringen.

Personopplysninger lagres på servere eller skytjenester som driftes av Promotion Systems AS eller våre partnere, og er lokalisert i Norge og/eller EU, med mindre annet er oppgitt.

Promotion Systems AS plikter å slette eller rette personopplysninger etter forespørsel.

Underleverandører:

Microsoft Azure (Drift/hosting)
https://www.microsoft.com/en-us/TrustCenter/Privacy/default.aspx

Pro Isp AS (Drift/hosting)
https://www.proisp.no/tjenestevilkar/

Freshdesk (Kundeservice)
https://www.freshworks.com/privacy/

Facebook Ireland og Facebook Inc. (Informasjon/markedsføring/annonsering)
https://www.facebook.com/about/privacy

Let's Encrypt Authority X3 (SSL Sertifikat)
https://letsencrypt.org/privacy/

Campaign Monitor (Nyhetsbrev)
https://www.campaignmonitor.com/trust/

Active Campaign (CRM/Nyhetsbrev)
https://www.activecampaign.com/privacy-policy/

Typeform (Skjema)
https://admin.typeform.com/to/dwk6gt

DNN CMS
https://www.dnnsoftware.com/privacy

Umbraco CMS (Web CMS)
https://umbraco.com/about-us/privacy/gdpr/

Rainworx (Auksjon)
https://www.rainworx.com/AuctionWorx/License
https://www.rainworx.com/About/Privacy

NopCommerce (E-handel)
https://www.nopcommerce.com/privacypolicy.aspx

Livechat Inc.
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L16xAAC&status=Active

Tawk.to (Kundeservice/Chat)
https://www.tawk.to/privacy-policy/

Google Analytics (Analyse/markedsføring/annonsering)
https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=no

Domeneshop (Domeneleverandør)
https://www.domeneshop.no/privacy

Syse (E-post)
https://www.syse.no/personvern

Visma (Regnskap/fakturering)
https://www.visma.no/personvernerklaring

 

UTENFOR EU

Underleverandører utenfor EU, og som ikke tilbyr lagring av data innenfor EU, har erklært overholdelse av, EU-U.S. Privacy Shield-rammeavtalen.

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Personopplysninger hentes inn for at Promotion Systems AS skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov, forskrift og/eller avtale. Behandling av personopplysningene skjer innenfor rammen av til enhver tid gjeldende lov og forskrift.

Personopplysningene kan utleveres til tredjepart som Promotion Systems AS samarbeider med, så vel innenfor som utenfor EØS- og EU-området for at vi skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov, forskrift og/eller avtale, og i tråd med denne personvernerklæringen.

Dersom det foreligger lovbestemt opplysningsplikt vil registrerte personopplysninger bli overlevert i henhold til myndighetenes krav.

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler.

Innsyn og retting

Du har til enhver tid krav på innsyn i de opplysninger som er registrert.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendige ut fra det formål de er lagret for vil bli slettet fortløpende.

Promotion Systems AS lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning. Når du sletter, eller sier opp, tjenester vil noen personopplysninger, først og fremst kontaktopplysningene dine, bestillings- og fakturahistorikk, og kopi av korrespondanse, forbli i vårt register i den utstrekning det er nødvendig for å beskytte juridiske rettigheter eller lovgivningsmessige krav til dokumentasjon. Du har rett til dataportabilitet.

KONFIDENSIALITET OG SIKKERHET

Vi benytter en kombinasjon av fysisk, elektronisk og prosedyremessig sikring for å beskytte personopplysninger. Opplysninger på kontoen din er passordbeskyttet. All dataoverføring som skjer over Internett er kryptert. Det foreligger imidlertid ingen garanti for at noen ikke kan få tilgang til slike opplysninger, eller at de ikke blir avslørt, endret eller ødelagt ved brudd på en brannmur eller sikker serverprogramvare.

Siden ingen dataoverføringer over Internett er 100 % sikre, kan vi ikke garantere eller innestå for sikkerheten til noen form for opplysninger du sender til oss på denne måten.

Dersom Promotion Systems AS blir oppmerksom på et brudd i ett av sikkerhetssystemene, vil vi underrette deg skriftlig slik at du kan foreta nødvendige beskyttende tiltak. Ved å bruke våre tjenester eller gi oss personopplysninger, samtykker du til at Promotion Systems AS tar kontakt med deg elektronisk vedrørende sikkerhets- og personvernsproblemer og administrative problemer knyttet til din bruk av tjenesten.

Promotion Systems AS plikter dessuten å varsle sikkerhetsbrudd til datatilsynet senest i løpet av 72 timer etter at vi har fått kjennskap til bruddet.

Du står selv ansvarlig for å implementere hensiktsmessige sikkerhetstiltak ved bruk av våre tjenester.

Promotion Systems AS er ikke ansvarlig for opplysninger du velger å lagre ved hjelp av våre tjenester, og vi kan ikke garantere for konsekvenser som følge av sikkerhetsbrudd.

TREDJEPART

Innholdet vårt inkluderer i noen tilfeller tredjeparts funksjoner eller tjenester tjenester, apper og linker, fra andre leverandører og nettsteder der personvernpraksisen kan avvike fra vår. Disse tredjepartsfunksjonene kan samle inn IP-adressen din, hvilken side du besøker på nettstedet, og de kan lagre en informasjonskapsel slik at tredjepartsfunksjoner fungerer som de skal.

Tredjepartsfunksjoner kan også samle inn sensitive opplysninger, for eksempel finansielle opplysninger (kredittkort) for å ekspedere kjøp av produkter eller tjenester.

Hvis du sender personopplysninger til noen av disse nettstedene, er disse opplysningene underlagt deres retningslinjer for personvern. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom retningslinjene for personvern for alle nettsider du besøker før du avgir personopplysninger.

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN

Kunden aksepterer at Promotion Systems AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i Personvernerklæringen fortløpende.

Behandlingsansvarlig:

Promotion Systems AS
Storgata 50
3188 HORTEN
E-post: info@promsys.no
Telefon: +47 920 44 320

 

Personvernombud:

Kenneth Bruun
E-post: kenneth@promsys.no
Telefon: +47 920 44 320