Umbraco CMS

Fleksibel og brukervennlig publisering

Publisering og oppdatering av dine webløsninger skal ikke være vanskelig. Våre kunder benytter Umbraco CMS for publisering og oppdatering av hjemmesider, nettbutikker, landingssider, kursløsninger og intranettløsninger.

KONTAKT OSS FOR DEMO

Umbraco CMS

Hjemmesider
Du kan lage og publisere innhold på hjemmesiden. Enkelt og forståelig for alle.

Kataloger
Full oversikt over over produktinfo, bilder og filer i en Umbraco database.

Kampanjesider
Lag landingssider som selger. Perfekt for kampanjer og markedsføring.

Kursportal
Lag din egen kursportal med nettkurs og webinarer. Tilgangsstyring for deltagere.

Medlemssider
Kundeportal, Intranett og medlemssider med tilgangsstyring.

...og mye mer
Vi kan lage det meste med Umbraco CMS. Spør oss om hjelp.

Umbraco CMS enkelt forklart

De fleste vil i dag ha muligheten til å selv oppdatere sin egen hjemmeside uten konsulenthjelp. Opprette sider med tekst og bilder, publisere artikler, lage bildegallerier etc. Umbraco er et Content Management System som gir deg muligheten til å gjøre dette. En eller flere personer i bedriften kan logge inn via en nettleser og oppdatere innholdet på hjemmesiden.

Hva kan publiseres: I utgangspunktet alt du ønsker kan lagres i og publiseres fra Umbraco CMS.

Tilgangskontroll: Umbraco leveres med mulighet for tilgangskontroll. Eksempelvis kan da produktansvarlig kun få  tilgang til å oppdatere produktkatalogen, markedsansvarlig kan redigere artikler og kampanjesider mens HR-ansvarlig kan oppdatere personalhåndboken.

Medlemsregister: Umbraco CMS leveres med medlemsregister og rollestyring. Det betyr at du for eksempel kan publisere offentlig innhold til hjemmesiden, intern informasjon til ansatte og til kundeportalen. Alt publiseres fra samme løsning. Ansatte og kunder må logge inn for tilgang til informasjon som ikke er offentlig.

Språkhåndtering: Med Umbraco CMS kan du publisere forskjellige språkversjoner eller variert innhold basert på hvor i verden besøkende kommer fra. Enkelt og brukervennlig.

Hvorfor trenger du konsulenter: Se for deg Umbraco som et tomt lagerbygg med tomme hyller og seksjoner. Du kan fylle på med varer på lageret, men det er ingen som ser det. Det her her konsulentene kommer inn i bildet. Du er selv ansvarlig for å fylle opp lageret med innhold, mens vi i PromSys lager display, utstillingsvinduer og salgsplakater som presenterer ditt innhold for publikum.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON