PromSys inngår partneravtale med Clerk.io

PromSys signerte i dag partneravtale med Clerk.io. Det betyr at våre e-handelskunder kan koble opp løsningen mot markedets beste AI-løsning for personalisert e-handel.
Publisert: tirsdag 22. mars 2022

Clerk.io analyserer automatisk kundeatferd, trender og transaksjoner i nettbutikken for å presentere korrekte søkeresultater i sanntid, produktanbefalinger og e-postmarkedsføring som øker salget i nettbutikken.

Clerk er etablert i Danmark, og har siden utviklet løsninger som hjelper nettbutikker med å identifisere sine kunder og målgrupper bedre gjennom kunstig intelligens.

Magisk søkefunksjon

Et godt søk er kanskje det viktigste man har på nettbutikken. Alle er vant til å google etter produkter, og med Clerk integrert i vår nettbutikkløsning har du verdens beste søkemotor på plass i løpet av noen få timer.

Clerk skanner produktdatabasen og presenterer alltid de riktige resultatene for dine kunder. Relevante kategorier og søkeforslag vises for å hjelpe kunden frem til det riktige produktet.

Feilstavelser fikser den enkelt, og du kan også velge å "booste" enkelte produkter på ønskede søkeord.

Anbefalinger

Produktanbefalinger er viktig for mersalg, men kun dersom det er gode anbefalinger. Clerk anbefaler produkter basert på hva andre har kjøpt, hva kunde interesserer seg for og hva som trender akkurat nå.

Vis bestselgere, tilbehørsprodukter og gjerne også relevante bloggposter og tips. Alt for å hjelpe kunden til å finne produktene som passer dem.

Andre funksjoner

Clerk har også muligheter for å sende ut nyhetsbrev med produktanbefalinger, tilbud og rabattkoder akkurat i rett tid for å sikre et salg. Nå er det slutt på masseutsendelser som skyter i blinde, men heller send ut målrettet e-post på autopilot med innhold kundene dine elsker.

Integrert i PromSys e-handel

Vår nettbutikk er klar til å ta i bruk Clerk. Ta gjerne kontakt med oss for en demo om hvordan dette kan hjelpe din nettbutikk med å selge mer.

Ta kontakt for demo

Les mer om netthandel fra PromSys her

Les mer om Clerk her.